הילדים שלכם יעופו על זה והאמת שהמבוגרים יחסלו לפני הילדים.
500 גרם בשר בקר טחון.
1 בצל בינוני קצוץ
1 כף של טימין טרי
5 שיני שום.
מלח ופלפל לפי הטעם
צרור פטרוזיליה
מעט גינג'ר1 ביצה
אופן הכנת הקציצות:
1. במעבד מזון קוצצים את הכול חוץ והבשר והביצה.
2. מעברים לקערה ומוספים את הבשר והביצה ולשים טוב טוב לתערובת אחידה.
3. בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים ומטגנים אותם עד להזהבה ומניחים בצד
לרוטב:
1.5 קילו עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
2 בצלים קצוצים
3 כפות רסק עגבניות,
4 שיני שום קצוצות
חופן של עלי בזילקום קצוצים
3 גבעולי סלרי קצוצים.
2 גזרים קצוצים דק דק.
מלח ופלפל
1 כף סוכר
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוספים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה ואז מבשלים כ 35 דקות.
2, לאחר 35 דקות טוחנים את הכל במעבד מזון ידני ולאחר שהתערובת חלקה מכנסים לסיר את כדורי הבשר ל- 5 דקות בשול.
3. מבשלים את הפסטה ומסננים אותה מהמים.
4. מעבירים את הפסטה לצלחת ההגשה ומעליה יוצקים את הרוטב עם כדורי הבשר.
5. מקשטים בעלי בזילקום קצוצים ומגישים.
הערה:מי שרוצה את הרוטב דליל יותר אפשר להוסיף מים לרוטב.