Share with:


פרווה

אופן הכנה

מי היה במרוקו בזמן האחרון ?
בטח נתקלתם בשווקים בעוגה הזו.." פלבה" עוגה אדומה .אז בואו נכין

לקחת 5 ביצים להקציף לקרם.להוסיף בהדרגה כוס סוכר.3/4 כוס שמן עד לקבלת קצף קרמי .להוסיף 250 גרם קמח ושקית א.אפיה.שקית סוכר וניל..(כוס קרטון)
לקחת תבנית אפיה ולשטח ניר אפייה ועליו לשטח את המסה שהכנו .
לאפות בתנור 190 מעלות כחצי שעה .(לבדוק עם קיסם)
לקרר ולחתוך למנות בגודל רצוי..
להכין סירוף סוכר ולהוסיף מעט צבע מאכל אדום..

לטבול כל פרוסת עוגה רק מבחוץ ומסביב (לא לטבול את כל העוגה )

כל פרוסה לאחר הטבילה לעטוף עם קוקוס יבש ..

בהצלחה אלי

פלבה – עוגה אדומה
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

32 מתכונים