500 גרם חומוס
להשארות לילה בסיר עם מים
בבוקר לסנן ולשטוף הייטב.
1 בצל
5 שיני שום קלופים
צרור כוסברה ( עלים)
צרור פטרוזיליה(עלים)
2 פרוסות לחם. שהושרו במים
ונסחטו הייטב.
תבלינים-
כף כמון
מלח
פלפל שחור
כף כוסברה יבשה
אבקת אפיה.
הכנה-
טוחנים במעבד מזון את החומוס ,
בצל, שום, כוסברה פטרוזיליה.
ולחם סחוט.
מעבירים לקערה , ומוסיפים
אבקת אפיה ותבלינים
לשים ביחד , עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים למנוחה כשעה .
יוצרים עיגולים
מטגנים בשמן עמוק.
אוכלים חם .