Share with:


פרווה

אופן הכנה

הבצק..
3.5 כוסות קמח לבן
חצי כוס קמח מלא
כף שמרים
חצי כף משפר אפיה
כפית סוכר
כפית מלח
5 כפות שמן זית
כוס ורבע מים חמימים
ללוש הכל יחד כ8 דקות
מנוחה כשעה
ליצור כדורים (75 גרם)
מנוחה כ20 דקות
לפתוח על כדור לצורת פיתה
פתיחה לפיתה עם מערוך
או
פתיחה עם כרית כף היד
מנוחה כ10 דקות
ההכנה.. .
מחממים מחבת טפלון
כשהיא חמה לשים פיתה
ל1.5 עד 2 דקות מכל צד
כשהיא מוכנה
להוציא למגש עם מגבת
ולכסות אותם

פיתות במחבת  שילוב של קמח לבן וקמח מלא
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

673 מתכונים