Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח (אפשר כוסמין)
כף שמרים
כף מלח
2 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים פושרים
2 כפות שמן (אפשר זית)

לערבב הכל ביחד
את המים להוסיף בהדרגה
ללוש הייטב.
למרוח מעט שמן למעלה
התפחה שעה. להוריד נפח
לחלק את הבצק ל-15 יחידות
נייר אפיה עם מעט קמח
לרדד ולהניח לעוד 20 דקות התפחה
אפיה בטאבון או בתנור 220 מעלות.
החלק שמתי שמן זית מלח גס וזעתר

מתכוןמתכון

פיתה בטאבון / בתנור_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

101 מתכונים