Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבצק:
1 שקית קמח שמרים לפיצה דקה(650 גרם)
8 כפות שמן קנולה
1 כף מלח
חצי כף סוכר
2 כוסות מים פושרים( כוס חד פעמי קר)

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר מערבבים את כל המצרכים ומוסיפים את המים בהדרגה ולשים שתי דקות בלבד.
עם ידיים משומנות מעבירים את הבצק לקערה ומתפיחים כ-5 דקות.
אם רוצים אפשר גם 10 דקות לא יותר.

בינתיים מכינים את הרוטב:
בקערה קטנה שמים:
1 כוס שמנת מתוקה
4 כפות גדושות גבינת פרמזן
רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
2 כפות ממרח פסטו
מערבבים הכל היטב ומניחים בצד.

אופן הכנת הפיצה:
מחלקים את הבצק ל-2 עיגולים שווים ועם ידיים משומנות פותחים לעיגול.
מעבירים לתבנית מורחים חצי מכמות הרוטב, מפזרים גבינה צהובה וגבינת מוצרלה ושמים מה שאוהבים, זיתים פטריות וכו'
אפשר לפזר שומשום מסביב לפיצה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו ומכניסים את שתי התבניות יחד ואופים עד להזהבה יפה

פיצה ביאנקה
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

91 מתכונים