Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
כף מלח
2 כפות סוכר
4 כפות שמן (אפשר שמן זית)
2 כפות שמרים
2 וחצי כוסות מים פושרים.
מכינה בצק מוסיפה מים בהדרגה.
התפחה של שעה.
מחלקת את הבצק ל-4
פיצות גדולות או 20 אישיות
בטאבון או באפיה בתנור.

מכינה מעגבניות רוטב –
עגבניות מקולפות וחתוכות דק
שום
שמן
פפריקה
מלח.
מבשלת עד צמצום נוזלים ואז מוסיפה
תבלינים.

אפשריות –
גבינה צהובה. בולגרית. תירס. בצל.
פלפל חריף. עגבניות חתוכות. זיתים.
טונה וכיד הדמיון.
בהצלחה🌺

פיצה בטאבון ( אפשר בתנור)_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

41 מתכונים