Share with:


פרווה

אופן הכנה

קל טעים

לבצק פריך
2 וחצי כוסות קמח.
ביצה.
אבקת אפיה.
כוס סוכר.
200 גרם נטורינה מומסת
ללוש ביד לגוש בצק חלק
לחלק ולהשאיר 3/4 בצק בצד.
לתפוחים 4 תפוחים חתוכים לקוביות ומקולפים
כף וחצי קינמון.
חצי כוס סוכר חום.
בתבנית חד פעמי לשטח את הבצק .
לערבב את התפוחים עם הקינמון והסוכר ולפזר על הבצק
לקחת את הבצק שהשארנו ולגרדמעל התפוחים לאפות עד שמזהיב בחום 180
עוגה הכי טעימה שיש

פאי תפוחים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

199 מתכונים