Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לרולדה:
4 ביצים מופרדות
5 כפות סוכר
3/4 כוס קמח
1 כף מיץ לימון

למלית וציפוי:
נכין קצפת מ-250 מ"מ שמנת מתוקה 38%, 4 כפות פודינג, 2 כפות סוכר , 1/2 כוס חלב קר.
ככוס וחצי ריבת חלב איכותית
כחצי כוס קוקוס

אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.

1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר
2. בקערה נפרדת טורפים חלמונים את החלמונים ומיץ הלימון יחד.
3. מוסיפים לקערת המיקסר עם החלבונים ומקציפים עוד מספר שניות להטמעת החלמונים.
4. מוסיפים את הקמח בהדרגה ומקפלים עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מרפדים את תבנית האפיה של התנור בנייר אפיה.
6. משמנים את נייר האפיה מעט יוצקים את הבלילה על נייר האפיה ומשטחים.
אופים 8-10 דקות עד שהעוגה זהובה.
7. מגלגלים את הרולדה מיד בתום האפיה
8. מכינים את המלית, מורחים, ממלאים ומפזרים בנדיבות ומגלגלים.

רולדה משגעת_מתכון של הילה סמוכה רשתי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים