Share with:


מה צריך?

לתחתית:
250 גרם ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד
100 גרם חמאה מומסת
למלית מספר 1 :
2 גבינות ניו יורק 30%
1 שמנת מתוקה
2 כפות פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
למלית מספר 2 :
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
חצי כוס חלב
2 כפות ממרח לוטוס
לגנאש שוקולד :
1 שמנת מתוקה
350 גרם שוקולד איכותי
2 כפות נוטלה
לזילוף :
1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
1 פודינג וניל
לפיזור :
100 גרם שבבי אגוזי לוז

אופן הכנה

1) טוחנים את העוגיות לפירורים ושופכים את החמאה המומסת משטחים על תבנית רינג ללא תחתית בקוטר 25 ס"מ ומכניסים למקפאי עד להכנת המלית
2) מכניסים למיקסר את הגבינות שמנת מתוקה פודינג וניל ואבקת סוכר מקציפים אבל לא יותר מדי
3)מורחים על התחתית 3 כפות של תערובת הגבינה ומיישרים
4) טובלים את הביסקוויטים בשוקו פושר ומסדרים אותם ומעל שוב תערובת גבינה ושוב ביסקוויטים
5) שכבת מ"ס2
מקציפים את השמנת עם הפודינג וחלב עד ליציבות , מכבים את במיקסר מחממים
20 שניות
2 כפות ממרח לוטוס ומכניסים אותם פנימה ומערבבים בעדינות
6) משטחים על העוגה ומכניסים למקפאי עד להכנת הגנאש שוקולד
7) שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה , מכניסים את השוקולד ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק שופכים על העוגה ומכניסים למקרר
8)לזילוף
מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ופודינג וניל עד ליציבות מכניסים בשקית זילוף ומזלפים
9) מפזרים שבבי אגוזי לוז בסוכרים על כל פרח וגם סביב העוגה.

עוגת ביסקוויטים מעוצבת עם גבינת ניו יורק בציפוי גנאש שוקולד וממרח נוטלה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים