Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

פאי תפוחים נדיר 🥧
המידות לעוגה
בכוס חד פעמית שקופה
מצרכים לבצק:
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 כוס שמן או 150 גרם
חמאה מומסת
רבע כפית מיץ לימון טרי
רבע כפית גרידת לימון
אופן ההכנה :
בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים
לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומניחים בצד (לפיזור מלמעלה)
את יתרת פירורי הבצק מהדקים היטב על תבנית אפייה בינונית עגולה קוטר 24
הכנת המילוי:
שמים בסיר
6 תפוחים מקולפים וחתוכים לפרוסות
4 כפות סוכר
2 כפות פודינג ניל
מבשלים על אש גבוהה וכל הזמן מערבבים על לצמצום הנוזלים
ומקררים היטב !
מורחים את מילוי התפוחים
מעל הבצק שבתבנית בשכבה אחידה
מעל שכבת התפוחים מפזרים את הפירורים ששמרנו בצד
אפשר לפזר אגוזי מלך או שקדים פרוסים
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 30 דקות או עד להזהבה נאה.

פאי תפוחים טעים בטירוף_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

254 מתכונים