Share with:


חלבי

אופן הכנה

לקלתית
300 גרם קמח.
100 גרם אבקת סוכר.
קורט מלח.
200 גרם חמאה.חתוכה לקוביות
ביצה.

לקצפת
שמנת מתוקה.
איסטנט וניל.
חצי כוס סוכר.
גבינת שמנת לא משנה מסקרפונה או נפוליאון..
חצי גביע גבינה לבנה.

לקישוט
תותים.
חצי חבילה ג'לי תות.
3/4 כוס מים רותחים

הכנה
לעבד במעבד מזון .
קמח חמאה אבקת סוכר קורט מלח.

לפירורים
להוסיף את הביצה ולעבד לבצק..
לא לעבד מידי כדי לא לפגום במרקם
להכין כדור שטוח

לכסות עם נילון נצמד חצי שעה במקרר..
להוציא לרדד על ניר אפיה מקומח שיהיה גדול יותר מהתבנית..
להעביר לתבנית לשטח ולהדק גם בדפנות..
לדקור עם מזלג ולשים בהקפאה 15 דקות..
להוציא לשים ניר אפיה על הבצק ולשים חומוס או שעועית לא משנה רק שיהיה משקולת שהעוגה לא תתנפח

תנור שחומם מראש על 180. 15 דקות או עד הזהבה..לצנן טוב..

למילוי
להקציף שמנת מתוקה עם איסטנט וניל חצי כוס סוכר לקצפת יציבה ..
לקפל את הגבינות..
לשטח על התבנית..
לסדר תותים ..
להכין חצי שקית ג' לי עם 3/4 מים רותחים.
לערבב טוב ולשפוך על התותים..

הערה
אם אתם שמים תותים על כל העוגה..
אז תמיסו שקית ג'לי עם כוס וחצי מים ותשפכו על כל התותים

פאי שמנת מתוקה תותים וג'לי_נאוה מלכה
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

110 מתכונים