Share with:


בשרי

אופן הכנה

7 תפוייא בינוניים
200 גרם בשר טחון

תבלינים
כורכום
מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה או כוסברה
רבע כוס מים
1 בצל

לנקות מקליפה תפוייא לשים בסיר להוסיף מים כורכום מלח פלפל שחור לבשל עד שרכים. למעוך לפירה להוסיף רבע כוס נוזלים שיתבשלו תפוייא.
לוקחים מחבת חותכים בצל מטגנים בצל עד שזהוב מוסיפים רבע כוס מים מוסיפים בשר מוסיפים מלח כוסברה פלפל שחור ונותנים להתבשל עד יוצא יבש ללא נוזלים לא מטגנים .
לוקחים תבנית מורחים שמן שמים שלב ראשון תפוייא פירה מעל שמים בשר מעל שמים עוד שכבה של פירה מיישרים לוקחים מזלג ועושים פסים ומוסיפים 2כפות שמן מעל מחממים תנור ל200 מעלות ומכניסים לתנור ל 30דק עד להזהבה

פאי רועים / פסטלים
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

103 מתכונים