Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 תפוחים מקולפים וחתוכים לריבועים
כוס שמן
2 כפות ברנדי לימון
כוס ורבע תפוחים
חצי כפית קינמון
קליפת לימון
קמצוץ ציפורן
קימצוץ זנגויל
3 ביצים
2 כוסות קמח אוסם
100 גרם אגוזים
50 גרם צימוקים

ההכנה:
לקלף ולחתוך תפוחים לקוביות
לשים סוכר וברנדי מעל להשרות 20 דקות יחד
להוסיף את הביצים שמן ולבסוף את הקמח
לאפות בחום 150 מעלות 45 דקות

עוגת תפוחים צימוקים ואגוזים
רוז זגורי - אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז זגורי - אוחנה

74 מתכונים