Share with:


פרווה

אופן הכנה

אחת מהעוגות הטעימות והקבועה שאני אופה,כדאי לכם לאפות לשבת❤️

אחרי שתכינו פעם אחת – תכינו כל שבוע 😋
הכנתם? שתפו בתמונה ❤️

מצרכים:
4 ביצים בטמפרטורת החדר
2 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כף קינמון
2 כפות סוכר (לתפוחים)
1 ק"ג תפוחים קלופים חתוכים דק/קוביות

אופן ההכנה:
מקציפים ביצים + סוכר 7 דק', מוסיפים שמן, קמח, אפייה, סוכר וניל – מערבבים לבלילה אחידה.
מערבבים תפוחים עם קינמון ו-2 כפות סוכר.
יוצקים חצי מהבלילה לתבנית (עגולה 24–26), מוסיפים חצי מהתפוחים, שופכים את שארית הבלילה ומעל שוב את שאר התפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש ל־175° כ־45 דק' עד הזהבה.
לפני ההגשה – לפדר באבקת סוכר.
טיפ הגשה:
עם כדור גלידת וניל 🍨 – תענוג!