Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבלילת העוגה
100 גר חמאה רכה
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
4 ביצים
400 גר שמנת חמוצה 9%
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
1 קופסא מילית תפוחים מוכנה-400גרם

למריחת התבנית:
2 כפות טחינה גולמית
3 כפות סומסום

הכנה:
להקציף חמאה וסוכר
בהדרגה להוסיף, כל פעם ביצה עד להטמעותה.
להוסיף, סוכר וניל ושמנת חמוצה.
להוסיף חומרים יבשים , מלית תפוחי עץ, קינמון ולאחד הכל לבלילה אחידה.
לתבנית26, למרוח טחינה, לפזר סומסום.
לשפוך את הבלילה לתבנית.
אפייה ב180 עד להזהבה.

עוגת תפוחים ושמנת
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

369 מתכונים