חומרים:
6 ביצים מופרדות
1 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי.
1 כף גרד לימון
1 כף גרד תפוז
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה.
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
הכנה:
מקציפים חלבונים לקצף יציב.
בהדרגה מוסיפים סוכר.
בזרם דק מוסיפים לבלילת הביצים, שמן, חלמונים, מיצים וגרד תפוז ולימון.
מנפים קמח, אבקת אפיה ואינסטנט פודינג וניל. מקפלים לתערובת הביצים לאיחוד המסה.
לתבנית 26 משומנת מעבירים את הבלילה.
אפייה ב170 מעלות עד להזהבה.
מקררים ומאבקים באבקת סוכר.