Share with:


חלבי

אופן הכנה

טעם התפוז מאוד מורגש וטעים.

לעוגה:
3 ביצים
כוס מיץ תפוזים
תפוז אחד חתוך לקוביות.
חצי כוס שמן
כוס אבקת סוכר או סוכר רגיל
כפית תמצית וניל.
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה.
לציפוי:מיכל שמנת מתוקה.
מיץ מתפוז אחד סחוט.
4 כפות פודינג וניל.
כף סוכר.

בקערה נערבב ביצים וסוכר לפחות 2דקות.
נוסיף מיץ תפוזים, שמן את התפוז הפרוס לקוביות נערבב ואז נוסיף קמח ואבקת אפיה .
נשמן תבנית מס 20
ולאפות בחום 170
40 דקות.

לציפוי:
נניח על הגז את מרכיבי הקרם נבשל 10 דקות עד הסמכה וכשמתקרר נמזוג על העוגה .
לבריאות

עוגת תפוזים בחושה עם קרם תפוזים 🍊_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

255 מתכונים