Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
1.3/4 כוסות סוכר
3 כוסות קמח מנופה
1 אבקת אפיה
כוס מיץ תפוזים
קליפת תפוז מגוררת
1 כוס שמן
תבנית 24 מרופדת עגולה

להקציף במהירות גבוה. חלבונים לקצף חזק. להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף לקצף חזק..
מנמיכים מהירות מיקסר ומוסיפים את החלמונים ממשיכים להקציף. .
מוסיפים בזרם דק. כוס שמן. לקצף החלבונים..
מערבבים קמח ואפיה יחד. .
מנמיכים מיקסר שופכים לסרוגין פעם קמח פעם מיץ תפוזים (3 פעמים).
תנור שחומם מראוש. ל-160 מעלות אפיה שעה. .
תבנית מקרטון פשוטה מרופדת בנייר אפיה .

עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

68 מתכונים