Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים
4 ביצים מופרדות
150 ג"ר ממרח תמרים
1 כוס סוכר
1 א. אפייה
2 1/2 כוסות קמח
1 כפית שטוחה סודה לשתיה
1 סוכר וניל
1 כוס שמן
1כוס מיץ ענבים תירוש
אגוזי מלך לקישוט

אופן ההכנה:
1 להקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל לקצף יציב
2 בקערה ניפרדת לערבב את שאר החומרים ולהוסיף את הקצף בתנועת קיפול ב-3 פעמים לשמן או 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית לשפוך את העיסה לתבנית ולקשט באגוזי מלך
3 להכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-45-50 דקות
בהצלחה רוחמה כהן🥮🥮🥮

עוגת תמרים_מתכון של רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

150 מתכונים