Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 בסיס אפוי של בצק פריך
3 כפות ריבה אדומה
500 גרם תות שדה
מיץ מרבע לימון
2 שקיות סוכר וניל
כוסית יקר גרנד מרנייה או קיראסו
3 חלבונים
קורט מלח
מעט מיץ לימון
150 גרם אבקת סוכר
בכל פרוסה כ-160 קלוריות

למרוח את הטורט בריבה . לטפטף על התותים מיץ לימון , סוכר וניל וליקר . לסדר את התותים על הטורט .
לשמור אחדים לקישוט . להקציף חלבונים , מלח ומיץ לימון לקצף קשה ולהוסיף את אבקת הסוכר .
לצפות את העוגה בקצף זה . לפזר מעט אבקת סוכר .
לאפות בטמפרטורה של 250 מעלות כמה דקות . לקשט בתותים.