Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
4 כוסות קמח
3 כפות סוכר
חצי כוס מים
4 חלמונים
25 גרם שמרים
300 גרם מחמאה רכה מאוד
כפית תמצית וניל
כפית שטוחה אבקת אפיה

למלית
5 חלבונים
1 כוס סוכר
4 כפות אבקת נס קפה
3 כפות אינססטנד פודינג וניל
250 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה
מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים של הבצק ומתחילים לערבל מוסיפים את המים בהדרגה עד לאיחוד ועד לקבלת בצק רך ונעים למגע .
להפסיק את פעולת המיקסר וללוש מעט ידנית לכסות את הבצק ותנו לו לתפוח כשעה לא לדאוג הוא לא תופח מי יודע מה.
בינתיים מקציפים חלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב מאוד .
מוסיפים פודינג וניל ונס קפה ומערבבים היטב בעדינות ובצורת קיפול.
ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים מקררים ומוסיפים ומערבבים היטב .
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים .
מרדדים כל חלק לגודל התבנית. אני לקחתי רינג מרובה 25/25 ס"מ לשטח את הבצק על נייר איפה קורצים ריבוע 25/25 מרופדת אפייה לחורר את הבצק בעזרת מזלג .
מחלקים את המלית לשלוש חלקים שווים ולשטח על המצק שיכסה ממש את כל הבצק .
ככה להכין את שאר השכבות ולסיים עם בצק. ..
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. כ-40-45 דקות. ..מקררים ומפזרים אבקת סוכר

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת שכבות שמרים בטעם קפוצ'ינו_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

450 מתכונים