Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר- נשתמש בחצי ועוד חצי לסירוגין
3/4 כוס שמן
כוס מיץ מתפוזים סחוטים, אם אין אפשר לשים מיץ תפוזים או מים
כפית גרידת תפוז, אם אין אפשר גרידת לימון
2 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח, או קמח רגיל ושקית א. אפייה

לבלילת השוקולד:
2 כפות קקאו איכותי
כף שוקולית
חצי כפית נס קפה
כף סוכר
2 כפות שמן
רבע כוס מים רותחים

אופן ההכנה:
*נחמם מראש תנור 180 מעלות.
1. מקציפים חלבונים במהירות גבוהה ולאחר כדקה מוסיפים חצי כוס סוכר בהדרגה.

2. בינתיים בקערה אחרת מערבבים חלמונים עם יתר המצרכים כאשר את הקמח מוסיפים בסוף ולא מערבבים אותו זמן רב..!
3. מוסיפים שליש מהחבונים ומערבבים בתנועות קיפול, כך עושים שוב ושובעד שאיחדנו את כל החלבונים לבלילה ותערובת אחידה.
4. מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה.
נשתמש בתבנית גודל 26 גבוהה או כל תבנית אחרת שמתאימה בגודלה לבלילה.
5. בקערית קטנה, מערבבים יחד את כל המצרכים של בלילת השוקולד.
6. שופכים מעל כל העוגה את בלילת השוקולד ועם שיפוד מקשקשים טיפ.
7. מכניסים לתנור שחיממנו מראש ולאחר 10 דק' מורידים את הטמפרטורה ל-155 מעלות לעוד כ-45 דק'

בהצלחה

עוגת שיש רכה וטעימה
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים