Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים
2 ורבע כוסות קמח רגיל
1/2 כוס קרונפלור
1 אבקת אפיה
1 וחצי כוסות סוכר
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
גרידת לימון
1/4 כוס מים

לקישוט
1 שוקולד מריר
1 כף שמן

השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה קרה 200 מ"ל

הכנה
להקציף ביצים שלמות עם הסוכר במשך 10 דקות לקבלת קצף אוורירי להנמיך את מהירות
המיקסר ולהוסיף שמן ולהמשיך להקציף לאט לערבב קמח עם הקורנפלור ואבקת האפיה וסוכר
וניל להוסיף למיקסר עם המיץ ולערבב לקבלת בלילה חלקה.
להוציא רבע מכמות הבלילה לשים בקערה להמיס במיקרו שוקולד מריר להוסיף כף שמן לקפל .
לשים בתבנית 24 נייר אפיה לפוף את הבלילה הלבנה ומעל את הבלילה עם השוקולד לקחת מזלג ולקשקש.
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 45 דקות

בהצלחה

שרה יוסף

עוגת שיש עם שוקולד_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

121 מתכונים