Share with:


ללא גלוטן פרווה חלבי

אופן הכנה

החומרים
100 גר שוקולד מריר/חלבי מומס במיקרו.
1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי.
1 מיכל קצפת ריץ/שמנת מתוקה.
1/4 כוס שמן
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 ו3/4 כוסות קמח קונדיטור כשר לפסח.
1 שקית אבקת אפייה.
1 כוס שקד לבן טחון

הכנה
להקציף ביצים וקצפת ריץ/מתוקה לקצף תפוח,בהדרגה להוסיף,סוכר,שמן ומיץ לימון ולאחד לבלילה אחידה.
לתערובת זאת,להוסיף חומרים יבשים לקבלת בלילה אחידה.
יש לשפוך את הבלילה לתבנית עם נייר אפייה 24/26
מעל הבלילה לשפוך שוקולד מומס ולשיש בעזרת סכין.
אפייה ב180 עד להזהבה ולקרר

עוגת שיש,שקדים ושוקולד
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

369 מתכונים