Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים.
(תבנית מספר 26).
6 בצים ( לא צריך להפריד).
כוס סוכר+2 שקיות סוכר וניל.
כף תמצית וניל.
כוס שמן.
כוס מיים.
( השתמשתי בנוזלים כוס חד פעמי לשתיה קרה).
בקערה אחרת.
2 כוסות קמח.
כוס שקולית .
3 כפות קקאו.
1 שקית אבקת אפיה.
לנפות הכול ביחד.
( קמח והשקולית בכוס חד פעמי לשתיה חמה)
אופן ההכנה.
בקערת המקסר.
לשים את הבצים להקציף ולהוסיף לסרוגין את הסוכר וסוכר וניל.עד קבלת קצף תפוח.
להוסיף בזרם איטי את השמן .
לבסוף את המיים ובצורת קיפול את החומרים היבשים.
שהם.( קמח שקולית קקאו אבקת האפיה).
לשמן תבנית לאפות בחום.170. כ..40 דקות.
להכין במקרוגל. את השוקולד.
1 שמנת מתוקה .
2 שוקולד מריר.להמיס ולערבב.
( עדיף להכין את העוגה יום לפני).
להקציף קצפת או שמנת מתוקה עם כוס חלב ופודינג וניל.
לפרוס את העוגה.
אפשר לחצי או לעוד לשלוש.
להרטיב כל שכבה למרוח קצפת לשים עוד שכבה ולהשקות ושוב קצפת ולעטר או בשוקולד או בקצפת במה שבה לכם.
( אני השקתי במיים 2 כפות סוכר וברום לערבבב היטב.
בהצלחה.

עוגת שוקולד שכבות_מתכון של טובה ניסים
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

156 מתכונים