Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

להקציף 5 ביצים יחד עם כוס סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי
להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף:
1 כוס שמן בזילוף איטי
1 כף ליקר או וניל או רום
1 כוס שוקולית
1/2 כוס קקאו
1 כפית קפה שחור (אפשר לוותר)
1/2 כוס קוקוס
1 א. אפיה
2 כוסות קמח מנופה
2 כוסות מים רותחים
180 מעלות כ40 ד
לפני כניסה לתנור לפזר כוס מלא של שוקולד צ׳פס.
לציפוי :100 גרם שוקולד מריר 1/2 שמנת מתוקה להכיס למיקרו לדקה . בהצלחה ירדי ❤️

מתכוןמתכון

עוגת שוקולד פרווה מושלמת ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1190 מתכונים