Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבסיס העוגה :
4 ביצים
כוס וחצי קמח
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
100 גרם שוקולד מריר
100 מייל שמנת מתוקה
1 שקית אבקת אפיה
כוס חלב
2 כפות קקאו
חצי כוס קוקוס

אופן ההכנה :
מחממים קלות את השמנת מתוקה מוסיפים את קוביות השוקולד מערבבים עד לאיחוד
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף מבריק ויציב
בקערה אחרת מערבלים את החלמונים, השמן ,החלב ותערובת השוקולד .
מוסיפים את הקוקוס והקקאו מערבבים ,להוסיף את הקמח וא. אפיה לערבל
ולקפל את החלבונים לתערובת העוגה ,לשמן תבנית עגולה לשפוך את התערובת ולאפות בחום של 170 מעלות כ 40 -45 דקות. לצנן את העוגה היטב לפני הציפוי
חותכים את העוגה ל2 ממלאים ב 1/4 מכמות הקרם סוגרים עם החלק השני של העוגה
מצפים מלמעלה ומסביב
מקשטים בקישוטי שוקולד

מוס שוקולד :
100 גרם שוקולד מריר + 100 מייל שמנת מתוקה …ממיסים יחד שומרים במקרר לפחות 4 שעות
400 מייל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג שוקולד

קישוט שוקולד :
100 גרם שוקולד מריר + כף שמן ממיסים מעל בן מארי ,שמים בשקית זילוף גוזרים שפיץ קטן ביותר ומזלפים צורות שרוצים מעל נייר אפיה ומקפאים לחצי שעה בהצלחה

שמים במיקסר את כל החומרים כולל השוקולד ששמרנו במקרר מקציפים לקרם תפוח ויציב.

עוגת שוקולד עם מוס
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים