Share with:


חלבי

אופן הכנה

שתי תבניות אינגליש קייק משומנות (אני הכנתי בתבנית מרובעת)
הכוס מידה היא כוס אוניברסלית.
מכינים 2 בלילות.
לבלילת השוקולד:
מערבבים בקערה קטנה:
2 כוסות קמח תופח
1 כוס קקאו
בקערה גדולה מערבבים עם מטרפה ידנית:
2 ביצים
כוס שמן
1.5 כוסות סוכר
ומערבבים טוב.
מוסיפים חצי מקערת הקמח והקקאו,וכוס מים חמים,ומערבבים.
מוסיפים את החצי השני של הקמח והקקאו,ועוד כוס מים חמים,ומערבבים לבלילה דלילה ללא גושים(סה"כ כמות המים:2 כוסות)
לתערובת הגבינה:
מערבבים בקערה אחרת:
250 גרם גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
חצי כוס חלב
2 כפות קמח רגיל
רבע כוס סוכר
1 ביצה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
מערבבים הכל לקרם אחיד.
מחממים תנור ל180 מעלות.
שופכים בשתי התבניות את בלילת השוקולד.
מעל לשפוך את בלילת הגבינה,ולנער קלות.
לאפות בחום של 180 בערך כ 50 דקות (לבדוק עם קיסם)
לקרר היטב להתיצבות.

עוגת שוקולד בחושה עם גבינה (מתכון של ישראלה אזולאי)_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

86 מתכונים