להשתמש בכוס מידה 250 מיל
מצרכים:
4 בצים שלמות
1 כוס שמן
חצי מיכל שמנת מתוקה או חצי מיכל קצפת צמחית
כוס ורבע סוכר
2 כפות קקאו
1 כוס קמח מצה דק רגיל !!
1 אפקת אפיה כשר לפסח
1 סוכר וניל
מערבבים בכף את החומרים הרטובים מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים היטב
אופים בחום בינוני כ 25 דקות
או עד שקיסם יוצא יבש.לא לאפות יותר מידיי כדי לא לייבש !
לקרר מעט לחתוך לריבועים
ולצקת גנאש עשיר
לגנאש
50 גרם שוקולד חלב/מריר
50 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית
ממיסים במיקרוגל את מרכיבי הגנאש
עוגה טעימה בטירוףףף
בהצלחה אסתי ❤️