Share with:


חלבי

אופן הכנה

❤️🙏
לתחתית:
3/4 חבילת ביסקויטים טחונים לאבקה
60 גרם חמאה מומסת
לערבב ולהדק על תבנית או רינג 22 ולהקפיא עד להכנת הבורלה.

לתוך סיר קטן :
1/2 ליטר שמנת מתוקה
וכפית מחית וניל .

לתוך צלוחית לשים 5 חלמונים וחצי כוס סוכר ולערבב. לחמם את השמנת קלות ולהשוות טמפרטורות ( לקחת מהשמנת מעט ולערבב לחלמונים)
לערבב ולהחזיר ב3 פעימות לתוך השמנת ולערבב מהר על מנת שלא יוצרו גושים.להעביר דרך מסננת ישירות לתחתית העוגה ולאפות על 160 מעלות כ 35-40 דקות ולצנן. להכניס למקרר להתייצבות.
לפני זמן ההגשה לפזר בוכר חום ולעבור עם ברנר.
בהצלחה ❤️

מתכוןמתכון

עוגת קרם בורלה ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1190 מתכונים