Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים L( חד פעמי חם)
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מים/ קצפת/ מיץ תפוזים
כף קינמון
2 כוסות קמח
1 אבקת איפה
כוס אגוזים קצוצים.
ההכנה- להקציף ביצים . לקצף תפוח
להוסיף סוכר . ולמשיך להקציף לעוד 2 דקות
להנמיך מהירות
ולהוסיף שמן. מים
במהירות ממש נמוכה
להוסיף קמח ,אבקת אפיה וקינמון
תבנית 26 משומנת ומקומחת
לשפוך את התערובת.
לפזר למעלה את האגוזים.
תנור מחומם מראש
160 מעלות. כ- 50 דקות.
או לנעוץ קיסם ולבדוק.
בהצלחה💖

עוגת קינמון ואגוזים💖_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

147 מתכונים