Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס סוכר
6 חלמונים
כף תמצית וניל
2 כפות מיץ לימון
כף קליפת לימון מגורדת

להכניס את כל החומרים לקערה גדולה .לבחוש היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית.

רבע כוס שמן. להוסיף בזרם דק לתערובת תוך בחישה.

כוס ורבע קמח
כפית גדושה א. אפיה
כוס קוקוס
50 גרם שוקולד מגורר על פומפיה גסה
חצי כוס מיץ או חלב
לערבב את החומרים היבשים בנפרד ולהוסיפם לסירוגין עם המיץ אל התערובת תוך בחישה. לבחוש לבצק חלק.(בחישת יתר פוגמת).

6 חלבונים
חצי כוס סוכר
להקציף את החלבונים בקערה בינונית ,כאשר מתחיל להיווצר קצף ,להוסיף את הסוכר בשתיים שלוש פעמים ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש.
להוסיף את הקצף לבצק בתנועות עטיפה ולצקת את הבלילה לתבנית אפיה משומנת.
יש לרפד את תחתית התבנית בנייר אפיה.
לאפות בחום בינוני כ 65 דקות.
כל אחת והתנור שלה.

עוגת קוקוס_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים