6 ביצים
להפריד
להקציף עם כוס סוכר
בקערה נפרדת
6 חלמונים
כפית נס קפה
בקערה ניפרדת
כוס אגוסים קצוצים גס
כוס קוקוס
100 גרם שוקולד מריר הכנסתי לשקית אוכל שברתי גס עם פטיש שניצל
1 אבקת אפייה
עירבבתי הכל
את הנוזל שפכתי לקצף ביצים ואחרכך את היבשים לא לערבב הרבה קצת עם המיקסר ואחר כך עם כף בצורת עטיפה
לתנור שחומם מראש 180 45 ד
לבדוק עם קייסם אחרי 40 ד
לאחר אפיה
להתקרר לחצות את העוגה
לקחת כוס מים רותחים עם כף נס קפה לערבב לשפוך על העוגה להתקרר
ולחצות באמצע להרטיב עם הנס קפה
ולמלות