Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

6 ביצים
להפריד
להקציף עם כוס סוכר
בקערה נפרדת
6 חלמונים
כפית נס קפה
בקערה ניפרדת
כוס אגוסים קצוצים גס
כוס קוקוס
100 גרם שוקולד מריר הכנסתי לשקית אוכל שברתי גס עם פטיש שניצל
1 אבקת אפייה
עירבבתי הכל
את הנוזל שפכתי לקצף ביצים ואחרכך את היבשים לא לערבב הרבה קצת עם המיקסר ואחר כך עם כף בצורת עטיפה
לתנור שחומם מראש 180 45 ד
לבדוק עם קייסם אחרי 40 ד
לאחר אפיה
להתקרר לחצות את העוגה
לקחת כוס מים רותחים עם כף נס קפה לערבב לשפוך על העוגה להתקרר
ולחצות באמצע להרטיב עם הנס קפה
ולמלות

מתכוןמתכון

עוגת קוקוס ,שוקולד ואגוזים ללא גלוטן ❤️_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים