Share with:


פרווה

אופן הכנה

לא מזמן יצאה מהתנור🤗.קלה , בחושה,

3 ביצים
כוס סוכר.
שקית סוכר וניל
תמצית וניל כפית.
כוס ורבע קמח.
שקית אבקת אפיה.
חצי כוס מיץ תפוזים.

לציפוי (היא השכבה שתהיה בזמן אפיה מתחת)
כוס חד פעמי שתיה קרה צימוקים.
רבע כוס רום(להשרות 20 דקות לםני הכנת העוגה)
נניח את הצימוקים המושרים בתבנית מעט משומנת עגולה מס 20.
נערבב ביצים עם סוכר ועם שאר המרכיבים
ניצוק על הצימוקים ונאפה 50 דקות לפחות
בחום 170

עוגת צימוקים ברום קלה ובחושה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים