Share with:


פרווה

אופן הכנה

ממתק מהמגזר הערבי ///שימו לב לסוף המתכון להערה מאוד חשובה!!
בתוך סיר לבשל :
4,1/2 כוסות מים (לא משנה גודל הכוס החשוב הוא להמשיך באותה הכוס לאורך כל המתכון) חשוב שתיהיה כוס גדולה .
בסיר לחמם 4,1/2 כוסות מים ,כוס סוכר,1 סוכר וניל ולערבב עד להבלעת הסוכר כשהמים חמים להוסיף בזרם דק
1 כוס סולת ולערבב כל הזמן עד לסמיכות.לשמן מגש עם מעט שמן ולשפוך את הסולת ל15 ד עד להתיצבות או להכניס למקרר ל10 דקות.
לצבע האדום: לבשל בסיר שוב…
4,1/2 כוסות מים ,1 כוס סוכר ,1 סוכר וניל עד להמסת הסוכר .כשהמים חמים להוסיף
1 כוס סולת (באותה הכוס) לערבב כל הזמן עד לסמיכות .לפני רתיחה להוסיף 1 ג'לי תות או כל ג'ל לפי טעמכם …להמשיך לערבב כל הזמן עד לסמיכות.לשפוך מעל הסולת הלבנה .להכניס לקירור לחתוך ולקשט ..בקוקוס.הוספתי פיסטוק ואגוזי לוז קצוצים לקישוט.
הערה : כשבישלתי את הסולת האדומה יחד עם הג'ל הוא לא נצבע !! לכן קורט של צבע מאכל יעשה לכם צביעה יפה .
אפשר לצבוע את הסולת בכל צבע שרק תירצו ע"י קורט צבע מאכל..

בהצלחה ממליצה ❤❤

מתכוןמתכון

עוגת סולת 2 צבעים ללא אפיה ב..10 דקות הכנה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1031 מתכונים