Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:

3 1/2 כוסות סולת
1 1/2 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
2 ביצים
3/4 כוס מיץ תפוזים
1 1/2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
סירופ:
1 כוסות סוכר
1 כוסות מים
1/2 כוס דבש
3 טיפות תמצית ורדים
אגוזי לוז קלויים לקישוט

אופן ההכנה:

1 נקציף ביצים וסוכר למשך 7 דקות לאחר מכן נוסיף בזילוף דק את השמן
2 נוסיף לסירוגין תוך כדי הקצפה את הסולת,א.אפייה,מיץ תפוזים,ותמצית וניל
לתערובת אחידה
3 נעביר לתבנית מרובעת בינונית משומנת ונכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-30-40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש

הכנת הסירופ:
נשים בקלחת את כל מרכיבי הסירופ ונערבבקלות להמסת הסוכר ננמיך את האש ונבשל עוד כ-5 ד"ק
כשהעוגה יוצאת נסמן בסכין למעויינים ןנדפוך בעדינות את הסירופ
בהצלחה רוחמה כהן ❤❤❤

מתכוןמתכון

עוגת סולת
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

105 מתכונים