Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים L
כוס סוכר ( חד פעמי חם)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים / מים
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
2 כוסות סולת
כוס קוקוס
כוס קמח.
כוס אגוזים קצוצים( לא חייב)

ההכנה-
להקציף ביצים שלמות עם סוכר
הקצפה של כ-5 דקות . לקצף תפוח.
להנמיך מהירות ולהוסיף-
שמן. מיץ תפוזים . סוכר וניל.
במהירות ממש נמוכה
מוסיפים קוקוס. סולת קמח ואפיה
תנור מחומם מראש 180 מעלות
כ-50 דקות. או לנעוץ קיסם שיצא יבש.
סירופ- לשפוך על העוגה כשהיא חמה
כוס סוכר
כוס מים
לימון סחוט
לבשל עד שהסוכר נמס הייטב.
כשהעוגה מוכנה לחתוך לפרוסות
ולשפוך את הסירופ.

מתכוןמתכון

עוגת סולת טעימה 🌺_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

148 מתכונים