Share with:


חלבי

אופן הכנה

7 ביצים
1 כוס סוכר
2 טיפות תמצית וניל איכותית
1 כוס שמן
1 כוס קמח
1 אבקת אפייה
1/4 כפית א.סודה לשתייה
1 כוס שוקולית
1 כף נסקפה
מקציפים חלבונים עם סוכר ותמצית וניל איכותית מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, שמן, שאר החומרים מערבבים יחד בקערה ומוסיפים בהדרגה. מעבירים לתבנית מלבנית ואופים בתנור שחומם *180
עד שהעוגה מוכנה.

קרם שוקולד:
1 שמנת מתוקה
1 כפית נסקפה
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות ממרח נוטלה
ממיסים יחד ומערבבים.

משחררים את העוגה מהתבנית עם סכין, חותכים את העוגה לריבועים ושופכים מעל את הקרם שוקולד.

אחרי שמתקרר שומרים במקרר.

לפזר אבקת סוכר.

עוגת נוטלה
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

130 מתכונים