Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן קנולה
כוס מיץ תפוזים – או כף של פריגת קפוא – מערבבת עם כוס מים (גררתי אפרסמונים רכים, קצת פחות מכוס מלאה, הוספתי מים ועירבבתי, כי היה סמיך מידי.)
2.5 כוסות קמח רגיל + שקית א. אפייה
גרידה תפוז
שקית ווניל סוכר
3-4 כפות קוקוס
מעט קינמון, שקית סוכר ווניל וסוכר חום – לפיזור מעל
מייפל – ליצוק על העוגה החמה.

להקציף ביצים שלמות עם סוכר, להנמיך מהירות המיקסר ולהוסיף בזרזיף קטן את השמן בצידי הקערה, ולאחר מכן להוסיף לסירוגין מיץ וקמח+אפיה+גרידת תפוז ווניל, הכל יחד
ולהעביר לתבנית משומנת, ולפזר מעט קינמון, סוכר חום ומעט וסוכר ווניל, ואגוזים שבורים.

אפשרות נוספת, להעביר לתבנית משומנת, כמעט את כל המסה, לערבב עם מה שנותר כף קקאו, וליצור שיש.
לאחר שהעוגה מוכנה לשפוך מעל מייפל בנדיבות, ואם אין מייפל סילאן גם עונה על הדרישות…..אפייה 180 מע' 35-40 דק
בפעם הבאה אנסה להוסיף מעל אגוזים כיאה לעוגת מייפל, וגם מעט קקאו/שוקולד מריר ליצירת שיש מעניין….

עוגת מיץ מייפל ושיש _גילה כהן-אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

55 מתכונים