Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים להפריד
להוסיף כוס ורבע סוכר
בקערה
3/4 שמן
1 כוס מים
או תפוזים אני שמתי מים
לא היה לי תפוזים יצאה מושלמת
חלמונים לערבב טוב
בקערה לשים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה לערבב
לשים קצת נוזל קצת קמח עד כשמסיימים
שמים בתבנית משאירים רבע מוסיפים כף שוקולית מערבבים שמים מעל הבלילה שבתבנית
ומקשקשים בעדינות
תנור שחומם מראש 180 50 דקות

מתכוןמתכון

עוגת טורט פרווה עם שוקולית אוורירית וטעימה_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים