Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
3/4 כוס שמן

לקרם לימון.
1/2 כוס מיץ לימון
גרידת לימון אחד
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
כף מים
כף קורנפלור
2 כפות תמצית וניל
מיכל קצפת
3 כפות פודינג וניל-לקישוט

הכנת טורט.
מחממים תנור ל170 מעלות.
מפרידים ביצים
מקצפים את חלבונים מוסיפים בהדרגה את סוכר לאחר מכן מוסיפים קמח אבקת אפייה והשמן ובוללים יחד בעדינות.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה בגודל 20-30סיימ במשך 25 דק בתנור שחומם מראש.

הכנת קרם לימון.
מוהלים את קורנפלור בכף המים ומוזגים לתוך ביר קטן.
מוסיפים לסיר את מיץ לימון ,גרידת לימון הסוכר והביצים ומבשלים על אש בנונית תוך תנועות ערבוב מתמדת עד שהקרם הופך לסמיך וחלק.
פורסים עוגה באמצע לרוחב שיהיה 2קומות של עוגת טורט.
מספגים את קומה ראשונה בתמצית וניל מרפדים אותה בקרם הלימון ומניחים מעל קומה השנייה של העוגה.
לקישוט מקצפים את מיכל הקצפת מוסיפים את הפודינג וניל ומצפים את העוגה מלמעלה .

בתאבון

עוגת טורט עם קרם לימון מופלא ומענג
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

92 מתכונים