Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
21/2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז מ 2 תפוזים

להקציף חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב. להוסיף את החלמונים תוך כדי הקצפה, להוסיף שמן וגרידת תפוז, להוסיף את הקמח ואבקת אפיה להמשיך לערבל מעט להוסיף את המיץ ולערבל עוד מעט.
להעביר לתבנית 24 משומנת ולאפות בחום 170 עד שקיסם יוצא יבש

עוגת תפוזים🍊_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים