Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים
4 כפות מים
כוס וחצי סוכר
להקציף 7 דקות עד קבלת תערובת תפוחה ולבנה.

להוסיף
4 כפות שמן
כף גרידת לימון
כף ת.וניל
ולערבב בעדינות עם מטרפה.

להוסיף לתערובת הביצים את הקמח והאפיה בשלוש פעמים בתנועת עטיפה עד שהקמח ייבלע

1 1/2 כוסות קמח
כפית א.אפיה.

ולצקת את הבלילה לסיר פלא משומן.

אפיה בתוכנית טורבו 170 מעלות
משך האפיה כ שעה תלוי בתנור שלכם.

לחמם תנור 170 מעלות
לשמן סיר פלא.

עוגת טורט ללא הפרדת ביצים_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים