Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

3/4 כוס סוכר
2 ביציםL
כפית שטוחה אבקת נס קפה
180 מייל שמן = 3/4 כוס
חצי כוס חלב או מיץ תפוזים
2 כפות פודינג וניל
כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח תופח

ההכנה.
בקערה גדולה מערבבים סוכר ביצים אבקת נס קפה ושמן.
טורפים יחד טוב.
מוסיפים חלב תמצית וניל פודינג וניל קמח אבקת אפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבניות אינגליש קייק ויוצקים את הבלילה לתבנית .
אופים בתנור שחומם 180 מעלות במשך 40-45דק.

עוגת וניל טעימה מאוד
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים