Share with:


פרווה

אופן הכנה

לא יכול להיות יותר מתוק מזה מעדן/סיגלית ימין

מצרכים
כוס חד פעמי שתיה קרה ‏תבנית עגולה 24 ‏
שש ביצים.
שתי כוסות קמח מנופה ,
כוס סוכר,
חצי כוס מים / או מיץ תפוזים ,.
3/4 כוס שמן
2 סוכר וניל
1‏ אבקת אפיה .
חצי כוס ‏אגוזי מלך קצוץ דק
200 שוקולד ‏‏מריר להמיס במיקרוגל ‏עם כפית שמן!!!
רבע כוס ‏שוקולד צ׳יפס,

‏ ‏אופן ההכנה
להמיס‏ ‏ את השוקולד במיקרוגל עם כפית שמן ‏להניח בצד להתקרר!!

‏בקערת המיקסר להקציף את החלבונים
לקצף בהיר ‏תופח להוסיף סוכר ‏בהדרגה , ‏ סוכר וניל, , להוריד את ‏‏‏מהירות המיקסר,. להוסיף את החלמונים את השמן ,את ‏ המים‏ ,את הקמח ו‏אבקת אפיה לערבב ביחד עד ‏שהכל נטמן ‏להוציא כוס מהבלילה ‏בקערה נפרדת ‏ מוסיפים את השוקולד מערבבים ומוסיפים ‏לשער הבלילה מערבבים ‏
‏ יוצקים את הבלילה ‏לתבנית ‏משומנית עם נייר אפיה אופים את העוגה על חום
180 מעלות מעלות 55. דקות ‏לבדוק כל אחת והתנור שלה ‏שהקסם יוצא יבש ‏

בתיאבון סיגלית ימין !!  

עוגת טורט אגוזים ‏שוקולד שוקולד צ׳יפס
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים