Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים:
5 ביצים לארג'
כוס דבש
חצי כוס שמן
כוס קפה שחור – (כפית קפה שחור+כפית סוכר)
3כוסות קמח תופח
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
חצי כפית ציפורן
שתי כפות ערק

אופן ההכנה:
1. להפריד חלמונים וחלבונים
2. להקציף חלבונים וסוכר לקצף חזק.
3. בקערה נפרדת : דבש, שמן,קפה שחור, ערק וחלמונים.
4. להוסיף לקערה קמח, קינמון וציפורן.
5. לאחד את הבלילה עם קצף החלבונים.
6. לשמן תבנית מס 24, לצקת את הבלילה ולאפות בחום של 170 מעלות ל40 דקות , לפני שמוצאים את העוגה בדקים עם שיפוד / קיסם את העוגה.
את המתכון קיבלתי מחברת הקבוצה נורית יונה המקסימה שהיא גם אופה בחסד עליון.

עוגת דבש בטעם אניס_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים