Share with:


פרווה

אופן הכנה

לחג לכל ימות השנה ‏אוורירית. טעימה גבוה אפשרות לשפוך על ‏עוגה ‏ ‏סירופ
ולקשט, עם קוקוס מעל

שש ביצים L
‏אחד ‏וחצי כוס קמח
‏כוס ורבע מיץ תפוזים
כוס שמן
כוס סוכר
כוס סולת
כוס קוקוס
אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל,

‏אפשרות לסירופ כוס מים תמצית וניל ‏שלוש כפות סוכר ‏על הגז בסיר קטן ‏להרתיח מים סוכר ותמצית וניל

‏אפשרות לקישוט שבבי קוקוס ‏מעל העוגה

‏אופן ההכנה

בקערת ‏המיקסר להפריד ביצים להקציף ‏חלבונים ‏עם סוכר, סוכר וניל לקצף ‏תופח יציב להסיף‏. את החלמונים שמן מיץ תפוזים ‏את הקמח ‏הקוקוס הסולת אבקת אפייה לערבב ‏ביחד ‏זה יותר קל להוסיף לבלילה ‏ ‏בהדרגה לאט לאט עד שהקמח נטמן נערבב ‏ ‏שלא יהיה גושים ‏לשמן תבנית ‏עגולה עם חור ‏לשפוך את הבלילה לאפות את העוגה על חום 180 מעלות 50 ‏דקות לבדוק ‏כל אחת והתנור שלה..

עוגת סולת קוקוס מיץ תפוזים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים