Share with:


חלבי

אופן הכנה

לפירורים:
100 גר חמאה קרה
1 כוס קמח
1/2 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר

הכנה:
מניחים את כל המצרכים בקערה, מפוררים עם הידיים עד שהתערובת הופכת לפירורים. שומרים במקרר.

לעוגה:
5 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות שמן
250גר גבינה לבנה5%
1 מיכל שמנת חמוצה9%
1 גבינת שמנת בטעם טבעי5%
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
3/4 כוס קוקוס.

ציפוי:
1/2 כוס מייפל מהול ב1 כף מים חמים.

הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף, סוכר, שמן, גבינות ושמנת חמוצה. לאחד לבלילה חלקה.
בתנועת קיפול להוסיף חומרים יבשים לבלילת הגבינה ולאחד.
לשפוך את הבלילה לתבנית 24/26 מעל הבלילה לשפוך את הפירורים.
אפייה ב170 עד להזהבה.
לשפוך על העוגה החמה את נוזל המייפל המדולל….

עוגת גבינה, קוקוס ופירורים בניחוח מייפל בחושה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

368 מתכונים