Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית 24 סיימ
6 ביצים מופרדים
כוס וחצי סוכר
2 סוכר וניל
גרידה מלימון
1 פודינג וניל
5 כפות קורנפלור
750 גר גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
לוקחים 2 קערות מפרידים ביצים קודם מקצפים חלבונים עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצף יפה
לוקחים חלמונים מקצפים עם חצי כוס סוכר ,וסוכר וניל, וגרידת לימון, לקצף מוסיפים גבינות מערבבים טוב שמים מיקסר בצד ומקפלים פנימה קצף חלבונים עם כף ככה עוגה תצא אוורירית ועדינה מעבירים עוגה לתבנית.
מחממים תנור ל 200 מעלות שיהיה חם מאוד שמים עוגה ל 10 דק ראשונות ואחר כך מנמיכים חום ל 160 לשעה לא לפתוח תנור .לקרר עוגה בתנור אחר כך להוציא על השיש לקרר ואז למקרר ללילה.אפשר לזלף עוגה או לפזר אבקת סוכר .
בתאבון.

עוגת גבינה טעימה מאוד_מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

88 מתכונים